Kezdőlap Gyöngyös és Heves megye Kell-e védettségi igazolvány a hétvégi Mátrai Bornapokon?

Kell-e védettségi igazolvány a hétvégi Mátrai Bornapokon?

846
0

Védettségi igazolvánnyal és anélkül is látogatható lesz a holnap kezdődő Mátrai Bornapok nevű rendezvény, azonban nem mindenhol lehet igazolvány nélkül tartózkodni.

A három napos eseményen a jól megszokott módon kiváló borokkal és jó hangulattal várják az érdeklődőket, Gyöngyös város Fő terén. A pandémia miatt a szokásostól eltérően tavasszal nem lehetett a háromnapos programsorozatot megtartani. Jelenleg is bizonyos korlátozásokkal, a kormány – 264/2021. (V. 21.) Korm. rendelet – által meghatározott szabályok betartásával lehet rendezvényeket szervezni.

A rendezvényen betartandó szabályokról Gyöngyös Város Információs Portálja adott részletes tájékoztatást, mely a következő:

Védettségi igazolvány szükséges:

a színpad közvetlen környezetében, szalagkordonnal lezárt területre, ahol a rendezvényszervezők ellenőrzik a résztvevők védettségi igazolványát és életkorát.

A védettségi igazolvánnyal rendelkezők sorszámozott karszalagot kapnak.

Nem kell védettségi igazolvány:

a szalagkordonnal lezárt területen kívül, a rendezvény többi helyszínén:

  • a borteraszon lévő borászatok faházai,
  • a vendéglátóegységek,
  • a játszóudvar,
  • a kirakodó vásár és a mobil illemhelyek mindenféle korlátozás nélkül látogatható.
  • a Fő téren lévő üzletek, vendéglátóhelyek.
A Mátrai Bornapok térképen. A színpad előtti kordonozás nem korlátozza a Fő téren lévő üzletek látogatását, elérhetőségét és nyitvatartását.Tekintse meg a Mátrai Bornapok részletes programját!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét