Kezdőlap Gazdaság Hétfőtől újra fogadja ügyfeleit a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt.

Hétfőtől újra fogadja ügyfeleit a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt.

1015
0
Kép forrása: autopalya.hu

Hétfőtől ismét megnyitja ügyfélszolgálati irodáit a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt., így Gyöngyösön, az Angyal u 2/1 alatt található irodában is újra lehet személyesen ügyet intézni.

Az ügyfelek és a társaság dolgozói egészségének megőrzése érdekében a gyöngyösi irodában is egyszerre egy ügyfél tartózkodhat. Továbbá kötelező az orrot és a szájat eltakaró maszk viselése védettségi igazolvány birtokában is. A pótdíjmaximalizálás vagy a részletfizetés pedig továbbra is kérhető e-mail-en.

A NÚSZ Zrt. vezérigazgatója, Bartal Tamás, emellett kéri az ügyfeleket, hogy lehetőség szerint készpénz helyett részesítsék előnyben a bankkártyával, okostelefonnal való fizetést. Továbbá betegen ne keressék fel az irodát. Egyébként a cég ügyfélszolgálati irodáiban rendszeres a fertőtlenítés – tette hozzá.

További információt a +36 (36) 587-500-as telefonszámon, és az ugyfel@nemzetiutdij.hu, ugyfel@hu-go.hu email címeken kérhetnek az ügyfelek, vagy a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. weboldalán tájékozódhatnak.- számolt be róla a Gyöngyösi TV.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét