Kezdőlap Gyöngyös és Heves megye Klausmann Viktor: A tárgyiasított kurvát nem sajnálom

Klausmann Viktor: A tárgyiasított kurvát nem sajnálom

1994
0
A háttérben Klausmann Viktor, aki Horváth László fideszes országgyűlési képviselővel tart sajtótájékoztatót Gyöngyös Fő terén. Kép forrása: kekesonline.hu

A gyöngyösi Facebook felhasználók már többször találkozhattak Klausmann Viktor sajátos megfogalmazásaival, a médiásból lett fideszes politikusaspiráns ugyanis nem nagyon szokott gondolkodni azon, mit kommentel a közösségi oldalon. Ami a szívén, az a száján.

A napokban a Telex írt arról, hogy a kompolti polgármester születésnapi partiján egy meztelen nő testén szolgálták fel a tortát.

A tárgyiasított kurvát nem sajnálom. Ő ezt az utat választotta

– írta erre reagálva a Facebookon a kompolti polgármesterről szóló cikk alá Klausmann Viktor, aki leginkább arról ismert, hogy a ’90-es években népszerű Szerencsekerék vetélkedő házigazdája volt, valamint, hogy a 2019-es önkormányzati választáson a Városom, szeretlek Egyesület–Fidesz–KDNP jelöltjeként indult Gyöngyös polgármesteri posztjáért, de nem kapott elegendő szavazatot, hogy mandátumhoz jusson.

Klausmann Viktor a Szerencsekerék című műsor 1994-e szilveszteri adásában. A felvétel a TV1-ről származik.

Korábban a Telex arról is írt, hogy Kompolt polgármestere azzal magyarázza gazdagodását, hogy többször is nyert a lottón. A Heves megyei község polgármesterét, Balázs Zoltánt többen bírálják feltűnően jó anyagi helyzete miatt, de ő azt mondja, ezt csak a szerencséjének köszönheti. „A skandináv lottón háromszor volt hatosom, az ötös lottón kétszer négyesem, és sikerült már a Joker-telitalálat is. Tavaly több tízmillió forintot nyertem” – mondta.

De a sajtóban többször felbukkant egy fotó is, amely a polgármester születésnapi buliján készülhetett, és az látható rajta, hogy a településvezető éppen egy össze-tejszínhabozott testű meztelen nőn feltálalt tortát vág fel. A fotó alapján az ominózus jelenetnél több férfi és jó pár nő mellett egy kislány is jelen volt.

Kompolt polgármestere a 40. születésnapján. A kép forrása: mandiner.hu

A fotót sokan megosztották Facebookon, köztük a Diétás Magyar Múzsa nevű oldal is, a Magyar Jelen nevű portál cikkével együtt. A poszt szövegében felháborodnak azon, hogy egy ilyen helyzetben hogyan lehet jelen egy nyolc év körüli kislány, és azt is hangsúlyozzák, hogy a meztelenül, tortával a testén fekvő fiatal nő szexuálisan megalázó helyzetben volt.

Ez alá a poszt alá kommentelt Klausmann Viktor, aki azt írta: „Kiváló írás!! A »szexuális megalázás«️ legalább is a fekvő hölgy esetében nem helyén való. Ez a munkája, ebből él, a »legősibb foglalkozás«️ professzionális űzője. Kurva. Nem kell ezt túlspilázni.”

Ekkor egy kommentelő próbálta felhívni Klausmann figyelmét arra, hogy tárgyiasítanak, tárgyként kezelnek egy nőt. Erre Klausmann azt válaszolta,

„ez a divatos szöveg mostanság. Tök mindegy, hogy népnemzeti, vagy proli, jó érzésű, intelligens ember ilyet nem csinál. Én inkább a 8 év körüli kislányt sajnálom nagyon. A felnőtteket egyáltalán nem. A tárgyiasított kurvát sem. Ő ezt az utat választotta. Nem akart egy multi üzemben napi 8 órában, óránként 5 perc bagószünettel, három műszakban nettó 200 ezerért kínlódni. Ennek a felét most, itt megkereste. Abban csak reménykedhetünk, hogy a torta alatt egy jó kemény fém tálca volt…”

A fotót Bálint Natália opera-énekesnő is megosztotta. Lia a következő kérdéssel indította bejegyzését:

A FIDESZES POLGÁRMESTER BULIJÁN KISKORÚ SZÁNDÉKOS VESZÉLYEZTETÉSE TÖRTÉNT, vagy „csak” gondatlan?!

Majd egy zárójelbe tett kiegészítéssel folytatja: attól, hogy nem párttag, még fideszes. Ha nem lenne az, nem lenne habzsi-dőzsi, sem hatalom. Azok az (ál)ellenzékiek, akik így élnek, szintén fideszesek. A fideszes kifejezés ma már egy ember(telen)típust jelöl: pökhendi, kivagyi, csaló, hazug, gonosz, álkeresztény, álnemzeti, nárcisztikus.

A propaganda példás édesapaként mutatja be ezt az elítélt bűnözőt, csalót, a magáról félmeztelen képeket posztoló (mert ő szép is, elvégre nárcisztikus) világ heréjét, az alfahímet, Kompolt polgármesterét. Persze fideszes. Jó, láttunk már ilyet szociban is, de azok legalább nem játsszák a keresztényt, nem csúsznak-másznak ájtatos pofával a templomban, mintha bármilyen lelkiismeret lenne bennük, és nem íratnak propagandacikkeket arról, hogy bár erkölcsileg zérók, ők azért ejj de csuda apukák! Simán „csak” gyomorforgatók. Ez a fideszes meg még képmutató is hozzá.
A kompolti polgármester. Forrás: Bálint Natália Facebook oldala
Milyen apa az, aki hivatásos (feltételezem nem a család barátja a tortaalátét) nőkről zabálja a tortát? Mit mutat ezzel a most 14 éves Kíra nevű lányának? Mit mutatnak annak a max. 7-8 évesnek, aki a képen van?! Hogy ha nem tanulsz, így végzed? Egy szó szerint tárgyiasított qrvaként?! Nem. Mert az országban, ahol egy gázszerelő a leg”okosabb”, leg”tehetségesebb”, de legalábbis a leggazdagabb (hagyjuk most, hogy stróman!), akinek egy orvos doktornő a „tortaalátéte”, semmi értelme a jólétért tanulni. Mi több, ha tanulsz és még lelked is van, valamint a szüleid nem pornóbulikba hordtak, nem is fogod bírni nézni ami itt folyik. Jobban jársz hát, ha sötét maradsz, bámulod a TV-t, a nyomorúságodért meg majd megmondják kit gyűlölj.
Mindenesetre felteszem a kérdést a gyermekvédelemnek, hogy a képen látható kislány szülei és a buli szervezői ellen megindult-e már az eljárás?! Nem kell gyerekpszichológusnak lenni hozzá, hogy lássuk a traumát, amit ez a látvány egy ártatlan kislányban okoz. És kérdezem, hogy voltak-e jelen más gyerekek is?! És nem, egyébként nem a meztelenség a baj alapvetően, hanem a tárgyiasítás! Az, hogy a polgármester, akiről bizonyított tény, hogy bűnöző, egy „neve nem fontos, csak a funkciója” nőn kapja a tortát. Akinek ettől nem fordul fel a gyomra, az forduljon pszichiáterhez!
Keresztény családapa… Hát hogyne! Hol az anyuka? Dobóhalmon, mint a kártyában a nem használt lap?! Valahol kikészülve, ahogy a nárcisztikus pszichopaták kifacsart áldozatai rendszerint? Aki ismeri a patológiás nárcizmus mibenlétét, csak sóhajt, hogy hát igen, tipikus. Mikor lesz már agyscan a feltétele, hogy valaki hatalmat kapjon?! Ugyanis ezen egyedek agya világosan megmutatja, hogy nem normálisak. Hogy a viselkedésüket az együttérzés képességéért felelős tükörsejtes neuronok hiánya és a hibás szinapszisok okozzák. (Lásd hozzászólásban a fotót!) Nem gyógyíthatók, mindenképpen bántalmazók (hogy „csak” lelkileg, vagy fizikailag is, azt nem lehet tudni), és igen, gátlástalanok – Írja Bálint Natália Facebook oldalán.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét