Kezdőlap A nap képe Nagy Attila: a klub kénytelen lesz komolyabb szankciókat alkalmazni a csapat felé

Nagy Attila: a klub kénytelen lesz komolyabb szankciókat alkalmazni a csapat felé

938
0
A kép jobb oldalán Nagy Attila, a Dr. Fejes András Sportcsarnok melletti új munkacsarnok padlójának mintadarabjával. Fotó /gykk.hu

Nagy Attilával, a Gyöngyösi Kézilabda Klub elnökével készült interjú olvasható a csapat honlapján.

Kéziseink a közelmúltban lejátszott hat bajnoki mérkőzésen mindösszesen egy pontot szereztek. A remek őszi teljesítményük után most hullámvölgybe kerültek, a kilábalás felé vezető útról a klub elnöke, Nagy Attila osztotta meg gondolatait.

– Jelenleg az esetleges hibák, problémák elemzésén túl azon dolgozik a szakmai stáb, hogy a feltárt problémákat mielőbb kijavítsuk, viszont nem tehetjük meg, hogy az elmúlt időszak sikertelenségét egyszerűen a szőnyeg alá söpörjük, mindenféle szankció nélkül – mondta Nagy Attila.

– Az eddig elért eredményeinkhez, a befektetett munkához, a szurkolóink felé mutatott képhez sok esetben méltatlan az a fajta hozzáállás, amit néhány játékoson látok. Ha nyerünk, nem egy-két játékos nyeri meg a mérkőzést, ha veszítünk, nem lehet személyes felelősöket megjelölni a vereség okaként, mert csapatjátékról beszélünk, a csapat kap ki, nem egy-egy ember. A Dabas elleni vereségünk után kaptak a fiúk néhány nap pihenőt, akkor azt kértem tőlük, hogy rendezzék a gondolataikat, és a következő edzésen csak azok jelentkezzenek, akik továbbra is szívügyüknek érzik a klubot, és szívvel-lélekkel akarnak tenni azért, hogy kimásszunk a gödörből. A Csurgó elleni mérkőzésen sajnos ennek az akaratnak a nyomait ismételten nem láttam néhány játékoson, így a közeljövőben sajnos kénytelen lesz a klub komolyabb szankciókat alkalmazni a csapat felé. Természetesen bízunk abban, hogy ez a hullámvölgy véget ért számunkra, a Csurgó elleni mérkőzés második félideje talán jelentheti az elindulásunkat felfelé, de az csak a következő meccseken derül ki, hogy valóban jó irány-e – fogalmazott a klubelnök.

– Ami a közeli jövőt illeti, az előzetesen kitűzött célunk elérésére, az esetleges ismételt Európa-liga szereplésre nagyon kevés esélyt látok, viszont ha sikerül kimásznunk a gödörből, a szezon elején megcélzott 5-8. hely, vagyis a stabil középcsapat pozíciónk megerősítése még reális cél lehet, de ehhez nagyon gyorsan vissza kell találnunk arra az útra, amin az őszi szezonban jártunk – zárta mondandóját Nagy Attila.

Remélhetőleg a csapat hamar magára talál és újra győzelmekkel örvendeztetik meg a szurkolókat.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét