Kezdőlap Gyöngyös és Heves megye Munkában a városrendészek: körözött bűnözőt kapcsoltak le, tolvajt fogtak és áramlopást számoltak...

Munkában a városrendészek: körözött bűnözőt kapcsoltak le, tolvajt fogtak és áramlopást számoltak fel Gyöngyösön

1158
0
Akcióban a városrendészek. Fotó / Városrendészet Gyöngyös Facebook oldala

A városrendészek több eredményes intézkedéséről értesülhettek a gyöngyösiek az elmúlt napokban.

Hétfőn, a Városrendészet felügyelői, a durándai városrészen tartott ellenőrzésük alkalmával intézkedés alá vontak egy személyt, aki nem viselt maszkot. Az igazoltatás során kiderült, hogy a maszk nélküli személy körözés alatt áll, így őt visszatartották és átadták a rendőrségnek.

A maszk nélküli személyről kiderült, hogy körözés alatt áll. Fotó / Városrendészet Gyöngyös Facebook oldala

Csütörtökön lakossági bejelentés alapján egy tolvajt fogtak el, aki a Mátyás király utcai Hangya ABC-ből lopott. A bolt kamerája rögzítette az elkövetőt, akit a Városrendészet járőrei a Dózsa György utcában vontak intézkedés alá. Az elkövetőt a felügyelők visszatartották, majd a rendőrségnek átadták.

A tolvaj a Hangya ABC-ből lopott. Fotó / Városrendészet Gyöngyös Facebook oldala

Szintén csütörtökön a Duránda és a „harmadosztály” területén tartottak ellenőrzést az ELMŰ ÉMÁSZ szakembereivel közösen, az áramtolvajok ellen. A két helyszínen sajnos nagyon sok tennivalójuk volt, ugyanis több. mint 25 esetben történt áramlevágás. Az ELMŰ részéről jegyzőkönyvek készültek, amely alapján a továbbiakban eljárnak.

A Városrendészet Gyöngyös Facebook oldalán is arra kéri a lakosságot, hogy aki jogellenes cselekményt észlel, hívja a 70/866-9555-ös telefonszámot.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét