Kezdőlap Gyöngyös és Heves megye Sporttörténelem – első nemzetközi kupameccseit játssza a HE-DO B. Braun pénteken és...

Sporttörténelem – első nemzetközi kupameccseit játssza a HE-DO B. Braun pénteken és szombaton

1292
0
A CSAPAT! A kép forrása: gykk.hu

HE-DO B. Braun Gyöngyös első nemzetközi kupaszereplésére készül, a Butel Skopje elleni két mérkőzés azonban nem csak ezért lesz rendhagyó csapatunk történetében, hanem a járványhelyzeti intézkedések miatt is. Néhány szabály betartásával azonban szurkolóink biztonságosan buzdíthatják a fiúkat. Nézzük, melyek ezek a szabályok.

1. Az augusztus 28-án 19 órakor és az augusztus 29-én 18 órakor kezdődő mérkőzésekre a jegyek kizárólag elővételben, a TIXA oldalán válthatók. Kizárólag mindkét mérkőzésre érvényes jegyet lehet vásárolni 5000 forintos áron.

2. A találkozókat a helyszínen legfeljebb 1000 néző tekintheti meg, akiket két ötszáz fős táborra osztanak a szervezők, mindkét tábornak külön mellékhelyiséget és büfét biztosítva. Az A, B, C, D, E, F szektorba jegyet váltók a K6-os bejáraton, a H,I, J, K, L szektorba vásárlók a K1-es főbejáraton át közelíthetik meg a csarnokot.

3. A belépés feltétele egy kézzel kitöltött és aláírt COVID-nyilatkozat, amely a jegyvásárlási felületről letölthető. Fontos, hogy ezt mindenki hozza magával, mert enélkül érvényes jegy birtokában sem léphet be senki a csarnokba.

4. Érdemes időben – legalább fél órával a mérkőzés kezdete előtt – érkezni, mert a helyszínen testhőmérséklet-mérés után történik a beléptetés, ami jelentően lassítja a folyamatot.

5. A jegyet vásárlók egyedi szájmaszkot kapnak, mindenkit arra kérünk, hogy viselje a találkozó alatt.

Teltház esetén a bemelegítőcsarnokban felállított LED-falon további 500 néző számára biztosítunk lehetőséget a mérkőzés televíziós közvetítésének követésére.

A sajtó képviselői számára kötelező az előzetes akkreditáció, amit augusztus 26-án 16 óráig tehetnek meg a gykk@gykk.hu email-címre küldött levélben.

 

gykk.hu

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét