Kezdőlap A nap képe Figyelem! Augusztus 25-től több forgalmirend-változás is életbe lép Gyöngyösön.

Figyelem! Augusztus 25-től több forgalmirend-változás is életbe lép Gyöngyösön.

4635
0

A helyijárati autóbuszok útvonalváltozása miatt több forgalmirend-változás is életbe lép Gyöngyösön augusztus 25-től.

A Bethlen Gábor utca – Mérges utca csomópontba az elsőbbségadás kötelező jelzőtábla helyett STOP tábla került, továbbá a pozícióvonalat a csomóponttól messzebb festették fel, ezzel is segítve az autóbusz bekanyarodását a Bethlen Gábor utcába.

Forgalomtechnikai tükröt helyeztek ki a Mátra út – Erzsébet királyné utca csomópontba, hogy segítsék az Erzsébet királyné utcáról a Mátrai útra, déli irányba kikanyarodókat.

A Dózsa György utcát és az Erzsébet királyné utcát összekötő 1577 hrsz-ú útszakaszt egyirányúsították a Dózsa György utca – Erzsébet királyné utcai parkoló útcsatlakozása közötti szakaszon, az Erzsébet királyné utca felé. Így az Erzsébet királyné utcai nagy parkolót a járművek még meg tudják közelíteni az Erzsébet királyné utca felől, azonban a Dózsa utca felé tovább hajtani nem tudnak.

A Bugát Pál Kórház környékén több helyen megállni tilos jelzőtáblát helyeztek ki, hogy segítsék az autóbusz-közlekedését.

A megállási tilalmakra sárgára festett útszegélyekkel is felhívják a járművezetők figyelmét.

Új autóbusz-megállóhelyeket jelöltek ki a Dózsa György utcában a Bugát Pál Kórháznál, a Baross Gábor utcában a Kolozsvári utcai kereszteződésnél, és a Jászsági utca – Kolozsvári utca csomópontjában, a Fahéj ABC-nél – olvasható Gyöngyös Város Információs Portálján.

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét