Kezdőlap Gyöngyös és Heves megye Rágalmazásért jelentették fel Győzikét – folytatódik a család kálváriája

Rágalmazásért jelentették fel Győzikét – folytatódik a család kálváriája

1050
0
Forrás: nool.hu

Tovább bonyolódik Gáspár Győzőék ügye. A showman és családja még tavaly novemberben szenvedett balesetet. A 21-es úton szembejött velük egy autó, ami állítólag fékezés nélkül, szándékosan beléjük hajtott.

Éppen Budapestről tartottak haza, amikor a tari elágazónál megtörtént a baj. Kiderült a Gáspár család vétlen volt a balesetben, most mégis őket jelentették fel, méghozzá rágalmazásért. Erről a napokban kaptak értesítést a Gyöngyösi Járásbíróságtól. Az ütközést okozó nő indoklásul elmondta: hogy Gáspár Győző felesége, Bea az eset után elmondta véleményét egy videóban, amelyben kimondta a vétkes sofőr nevét. Az asszony most 5 millió forintot követel a Gáspár családtól.

Forrás: promotions.hu

Az egykori frontember és valóságshow-sztár nem érti, miért kér kártérítést a baleset okozója, hiszen éppen ő volt az, aki összetörte más autóját, és veszélyeztette az életüket. Felesége. Gáspár Bea nem érzi magát hibásnak, azt mondja, ő teljesen szabályosan közlekedett. Sőt a történtek óta a biztosító sem fizetett, valamint a rendőrség sem zárta le az ügyet.

A Gáspár család ügyvédje szerint, nem követtek el bűncselekményt.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét