Kezdőlap A nap képe A Bugát Pál Kórházat segíti a B. Braun gyöngyösi gyára

A Bugát Pál Kórházat segíti a B. Braun gyöngyösi gyára

839
0
Forrás: bbraunshop.hu

Tekintélyes mennyiségű, az infúziós terápiában használt szerelékekkel és eszközökkel segíti a Bugát Pál Kórházat a B. Braun gyöngyösi gyára – olvasható Gyöngyös város információs portálján.

A világjárvánnyá vált új típusú koronavírus okozta körülmények között az egészségipar minden szereplője fokozott erőfeszítéssel dolgozik a beteg emberekért. A B. Braun Magyarország cégcsoportjának, így 1991 óta működő gyöngyösi gyárnak is küldetése az országban és a világon élő beteg emberek állapotának javítása, ennek megfelelően a cég minden területen nagy energiát fektet abba, hogy munkájukkal támogassák az orvosok és egészségügyi szakemberek áldozatos munkáját.

A kialakult nehéz helyzetben szeretnénk intézményük munkáját segíteni támogatásunkkal, amelynek keretében a gyöngyösi gyárunkban gyártott termékeket nyújtjuk át térítésmentesen a Bugát Pál Kórház részére. Bízunk benne, hogy az infúziós terápiában használatos szerelékek és eszközök segíteni fogják az Önök magas színvonalú betegellátását – áll Virág Gábor régióigazgató levelében.

Weisz Péter főigazgató köszönőlevelében hangsúlyozza: – Minden segítség, felajánlás, adomány felértékelődik ezekben a napokban, mikor mindannyiunktól nagy odafigyelést, fegyelmet, és megfontolt döntéseket kíván a veszélyhelyzet. Magánemberektől, cégektől kapott folyamatos segítség mind anyagi, de erkölcsi értelemben is erőt ad a kórház munkatársainak, hogy a betegek érdekében munkájukat a lehető legjobban végezzék.

(gyongyos.hu)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét