Kezdőlap Gyöngyös és Heves megye Komoly veszély! A cégvezetéstől eltiltották, de Gyöngyöst azért vezetné Klausmann

Komoly veszély! A cégvezetéstől eltiltották, de Gyöngyöst azért vezetné Klausmann

924
1

Klausmannt a Bíróság tiltott el, hogy akár egy pár milliós céget is vezessen, de most milliárdos költségvetésű várost szeretne.

Elég sokan tudják Gyöngyös szerte, hogy a korábbi TV-st, a Szerencsekerék műsorvezetőjét, Klausmann Viktort indítja a Fidesz polgármester-jelöltként Gyöngyösön.

Klausmannról Horváth László országgyűlési képviselő jóvoltából, aki bemutatta a jelöltségre pályázó Klausmannt azt is tudni lehet, hogy  “tévés produkciói mellett a Mátra szerelmese, mentőcsapatot és síakadémiát vezet, rendezvényeket szervez, és önkormányzati képviselő is volt.”

Klausmann bolondozik, de a város pénzügyi biztonsága nem játék (Fotó: Klausmann Viktor Facebook oldala)

Azt azonban elegánsan kifelejtették, hogy Klausmann Viktor  2015 októberétől öt éven keresztül, tehát 2020 októberéig a cégvezetéstől jogerősen el van tiltva. Tehát céget amely 3 milliós törzstőkével nem vezethet, mert a Bíróság így döntött, de várost több milliárdos költségvetéssel meg szeretne.

A 24.hu értesülései szerint a cégadatbázisban az látszik, hogy Klausmann az ügyvezetője és tulajdonosa volt a Magyar Sportakadémia Kft-nek, amikor 2012-ben az ÉMÁSZ, tehát egy áramszolgáltató cég lefoglaltatta a céges tulajdonrészt.  Aztán 2015 elején a NAV kezdeményezésére kényszertörlési eljárás alá került a cég, októberben pedig a bíróság ki is mondta a cég kényszertörlését. Akkor októberben el is rendelték, hogy Klausmann öt éven keresztül nem lehet gazdasági társaságban többségi vagy kizárólagos tulajdonos, illetve nem lehet annak vezető tisztségviselője.

Forrás: 24.hu

Kép Klausmann Viktor Facebook oldala

1 hozzászólás

  1. Azt hiszem,hogy médiában jártas ember nem hihette/hiheti miszerint mindent el lehet titkolni a média elől.Azt sem értem,hogy miért nem tette egyből nyilvánossá a jelölté váláskor, hogy 2015-ben mi történt,miért történt és mi a következménye – így senki nem is foglalkozna ezzel-hiszen jogilag nem kizáró ok.Per pillanat azonban a városlakókban csak az motoszkál,hogy ha jogilag vétet egyszer s ennek elmarasztalás lett a vége – akkor ősztől miként vezethetné a várost, hitelesen.Nem bújom az oldalakat,de erre a kiderült “foltra” már egyből és média nyilvánosan reagálni kellett volna.Én azt hiszem,hogy ebben minden orgánum partner lett volna.Gyakorlatilag 1 hónappal a választás előtt Klausmann Viktor-n rajta maradt az un.kabátlopás effektus következménye – minden városlakónak ez fog az eszébe jutni ha meglátja/meghallja – ami befolyásolja a voksokat.Ebből “jól” kikeveredni azt jelenti, hogy sikerül(ne) megváltoztatni a városlakók egyből 180 fokkal megváltozott véleményét a város vezetésével és elért eredményeivel kapcsolatban.Jogilag végzett s tömeg pszichológiában is jártasként most saját maga adta meg a népnek ami mindig kell
    ;”cirkuszt”.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét