Kezdőlap Gyöngyös és Heves megye Közvélemény-kutatás

Közvélemény-kutatás

1811
20

20 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Ritkán találkozunk olyan emberrel, mint Dr Szén Gabriella. Érthetetlen, hogy honnan vesz ennyi erőt, honnan teremt kisgyermekes édesanyaként annyi időt, hogy a városlakók megannyi kérésére és problémájára választ és orvoslást kerít. Az önzetlensége nyilvánvaló mindenki előtt. A jóakarata, segíteni akarása és tettereje páratlan. Egyszerre tíz helyen képes jelen lenni, egyidőben húsz dolgot elintézni. Valóban csodálatra méltó és példaértékű. Azt gondolom egy polgármesternek ennyi emberi kvalitással kell rendelkeznie, amennyit nála megtapasztalunk. Szívből támogatom a jelölését és remélem sikerrel fog járni, mindannyiunk örömére!

 2. Heisz Györgyöt szerettem de én a saját képviselőmet, Szén Gabriellát látnám legszívesebben már. Bizonyított és hát fiatal mondjuk hozzám képest, de lehet hogy ez kellene már mer sehova nem haladunk így most! Meg nő még sosem volt ebben a posztban, biztosan jobban felújíttatná az ovodákat, iskolákat mert neki is van gyereke, meg több pénzt adna járdákra is hogy mi nyugdíjasok se botladozzunk. Nemfelejtette el hogy a kisemberek közül jött!

 3. Kedves Kalcsó Dóra!
  Szíve joga azt a „közvélemény-kutatott” önjelöltet támogatni, akit akar!
  Csak egyet szeretnék megjegyezni : egy dolog az anyaság /ami egyben csodálatos „mesterség” / és más dolog a polgármesterség!
  Semmi bajom /sőt!/ Szén Gabival, csak úgy gondolom : van még ideje és módja is talán tanulni!
  Olyan idők jönnek, amikor egy „járatlan” eltévedhet! A rutin és az évek most lényegesen fontosabbnak látszanak!

 4. Kedves Nagy Vilmos Sándor! Tisztelt Hölgyek! Tisztelt Urak!
  „Közvéleménykutatás szó jelentése:
  közvélemény-kutatás (főnév)
  annak a felmérése (sok ember megkérdezése által), hogy az emberek mit gondolnak egy adott dologról, illetve ennek a felmérésnek az eredménye.” ( Magyar Értelmező Kéziszótár )
  Ez itt egy közvélemény kutatás ( nem facebook, vagy nem egy nyilvános vélemények ütköztetésére szolgáló fórum ) magyarán arra szolgál, hogy begyűjtsön adatokat, és véleményeket … PONT!
  Ezen a helyen mindenki csak ezt tegye! Tartsa tiszteletben a kommunikáció szabályait a netes felületeken is! Írja le a magánvéleményét, de ne minősítse a másét, ne kössön bele, ne forgassa ki annak mondatait, ne helyezze más megvilágításba, ne provokálja és ne befolyásoljon másokat ezáltal, ne használja hangulatkeltésre, vagy feszültségek szítására ezt a felületet! ( ha ezt szereti, vonuljon át vele a facebookra ) Aki ezt teszi, az alapból alkalmatlan arra, hogy politikai ügyekben hiteles véleményt alkosson, hiszen az alapvető társadalmi kommunikációs etikával sincs tisztában! Tisztelettel! Kalcsó Dóra

 5. Kedves Nagy Vilmos Sándor!
  dr Szén Gabriellát nem lehet önjelöltnek nevezni mert szerintem valaki / valakik támogatják, hogy polgármester legyen. Az pedig , hogy fiatal és nő szerintem nem befolyásoló szempont . Én személy szerint örülök neki , hogy ilyen fiatalon érez magában annyi erőt és készséget , hogy polgármester legyen . Meg kell nézni az országban , hány fiatal polgármester van és sikeresek is . Sok ilyen fiatal és agilis polgármesterre lenne szükség . Meg kell nézni , hogy 8 év alatt a körzetében mik valósultak és valósulnak meg .

 6. Jon Bon Jovinál alkalmasabb embert pillanatnyilag nem látok Gyöngyösön a polgármesterségre. Tévedhetetlenül joviális, mint Milesz György, legalább úgy gitározik, mint ahogy Kérdés Tomi tolja a bomberes szaxofonszólót éjfél után a buliban, fáradhatatlan, mint Chuck No…izé, ÉnGabi, és ha egy dalát ismered, akkor minden dalát ismered, tehát no szörprájz, az lesz, amit ígér. Kell-e ennél több? Kívánhatunk-e szebbet nála? Jon Bon Jovi talán még az omlásveszélyes tűzoltólaktanyától (teljes képzavar!) is félkézzel megmenti a várost, képes megszólítani a műkörmösöket, segítő kezet nyújt Mr. Mifolyikgyöngyösönnek, reggelre ződrefesti a blúbokszot és őszintén megnyerő a mosolya, mint a rétibéciké. És templomba is eleget jár, mert ugye régóta tudjuk tőle, hogy livin’onaprayer!

 7. Úgy látom a Fidesz már megint csal. Mi ez,hogy elönyben van!!!?? Tatár úr tisztességes uton a Fidesz nem nyerne. Ön nem gerinccel született? Lehet egy párt képviselője. De tisztességes kereteken belül. Fel tudna mutatni valamit,hogy mit tett a városért? Bármit. Mert Hiesz úr,Kévés úr és Dr Szén Gabriella pár dolgott már tett. És Ön??? Osszon inkább burgonyát meg 5000 ft-ot. Mint választáskor.

 8. Tatár László,hogy gondolja?Aki elüldözte Gyöngyösről a gumigyárat.A legtöbb kárt Ő okozta a városunknak az állandó összeférhetetlen (több jelzőt inkább nem használok) modortalanságával.

 9. Nagyon érdekes(számomra) a szavazatok eredménye.Három nappal ezelőttig,gyakorlatilag egyértelműen és egy szinten állt 3 fő-,azután a 2.-ból lett első 2 napra(ezzel nincs probléma hiszen csak a változás állandó)-,azután a lemaradt 4.-ből lett nevető 1.helyezett.
  A bennem rejlő (szokásos) rosszindulat mondatja; Ha így (is) lehet, akkor mi szükség van a gyöngyösi választó polgárokra illetve a véleményükre?

 10. A „külső beavatkozások miatt” megfogalmazódik bennem a kérdés: Mi szükség van egyáltalán a gyöngyösi szavazó polgárokra illetve véleményükre, ha „sajátos módon” az ellenérdekelt közvetlenül befolyásolhatja avagy befolyásolja a közvélemény kutatás nyilvános eredményét?
  Nem lenne egyszerűbb ez az egész Gyöngyös Város lakossága nélkül eldöntve s így biztos tetszene,tetszhetne az érintetteknek.Persze így a gyakorlatban önkormányzatra se lenne szükség csak Város Vezetőre…A többit majd a Hivatal megoldja/megoldaná – persze csak akkor ha az számukra kedvező,elfogadható.Mint most amikor nyíltan szembemernek menni mind a Polgármester-,mind a Képviselő Testület döntéseivel. lsd.pl. Menetrend változtatások

 11. TISZTELT OLVASÓINK!!! Órjási szégyen lenne a városra nézve ha egy olyan hölgy lenne a polgármester akinek semmi tudása,vezetői készsége,kapcsolatai,,és elismeresége nincs még a saját városéban sem !! AZ A KVALITÁS AMIVEL RENDELKEZIK LEGFELJEBB EGY FALUSI KÉPVISELŐNEK FELEL MEG!! EGY POLGÁRMESTERNEK NEM JÁRDÁT, JÁTSZÓTERET KEL ÉPÍTENI MIT A KÉPVISELŐKLNEK A KÖRZETÜKBEN, HANEM A VÁROS FEJLŐDÉSÉBEN KELL DÖNTENI, SZEREPET VÁLALNI A BEFEKTETŐKKEL VALÓ TÁRGYALÁSOKNÁL. HOGY IDE TUDJA CSÁBÍTANI ŐKET!!! Ez a város érdeke és nem A 80 AS.BAN LAKÓKÉ!!!
  KÖSZÖNETTEL A MEGJELENÉSÉRT !!!

 12. TISZTELT HÖLGYEIN ÉS URAIM!! Ezúton szeretném elmondani a véleményem a polgármesteri
  jelöltekkel való választással kapcsolatban,Dr.SZÉN GABRIELLA Körzeti képviselőt is a jelöltek közé sorolták a 80.asi lakótelepen.Azért,hogy a saját keretéből(a mi adóbefizetésünkből) kijavitotta a járdákat,és a játszótereket attól függetlenűl még teljesen alkalmatlan erre a város vezetésére !!A város első emberének tárgyalóképesnek kell lenni az új befektetőkkel.való komunikációban és meggyőzni őket.hogy itt épitsenek ki új munkahelyeket ezzel autómatikusan a város adóvetéletét növelik amivel a gyöngyösi lakók járnak jól !!! Ehez megfelelő kapcsolat kell. és ismeretség Ö ezzel nem rendelkezik !!

  • Tisztelt Lehotai Imre ! Tisztelt Városlakó szavazók !Úgy látom,hogy beindult a gyöngyösi médiában a lejárató kampány az(ok) ellen akik potenciális szóba jöhetnek jövőre az Önkormányzati választásokon mint polgármester jelöltek. ilyen pl. Lehotai Imre tegnap közzétett 2 megosztása is melyet közvetlenül Dr. Szén Gabriellának címzett. Nos Ő biztos nem alacsonyodik le ilyen szintre, azért én megteszem mint fogadatlan prókátor.
   Én nem mennék bele abba, hogy mit/miből/hogyan ért el mind a saját 8.Választó-Körzete-, mind a Nyolcvanasi-lakók érdekében.Lényeg, hogy mind mi – az itt élők – mind az egész város lakossága ismeri ezt, ha máshonnan nem a különböző riportok-,Képviselő Testületi aktivitásból és nem utolsó sorban a lakók közötti aktív és példamutató személyes jelenlétével.Azt én természetesnek tartom, hogy kapcsolatrendszere nem olyan széleskörű hivatalból,mint a többi,már hosszabb ideje regnáló Városvezetőnek,azonban Ők is elkezdték valahonnan/valamikor kiépíteni saját kapcsolat rendszerüket s fejlesztették azt az évek során.Tárgyalóképességét én csak a Testületi ülésekről ismerem/ismerhetem és jellemzően már kialakult amit kamatoztak mind a Képviselői munkában, mind a Facebook Csoportok adminja. Nekem ismét úgy tűnik,hogy a legnagyobb támadófelület az (Ön szerint), hogy a nyolcvanas-lakótelepen él és nő…Tekintettel arra, hogy a 8.VK-ban Őt választották meg(nem először) Önkormányzati képviselőnek Önnek (még 1 évig)el kell tűrni azt,hogy a Képviselői keretösszegéből mit és hogyan építtet/állíttat helyre avagy készített újra el.Amennyiben Ön nem változtat véleményén,álláspontján – nos.2019-ben lesz Önkormányzati szavazás – amikor kontra leadhatja hivatalosan,hatóságnak a voks mind Képviselőnek,mind Polgármesternek.
   Ui.:Én nagyon örülök annak, hogy sikerült beállítani az Ön saját laptopján a helyesírás ellenőrző olvasó programot.

  • Tisztelt Mindenki! Addig senkiről sem lehet kimondani,hogy alkalmatlan valamire, amíg nem kap lehetőséget arra,hogy bebizonyítsa az ellenkezőjét. Egyébként a két diplomáját nem a „lengyel piacon vette „,megküzdött érte,sok olyat megtanult ,ami lehet felkészültté , alkalmassá is tenné a posztra. Ami még egy lényeges szempont,hogy nem kompromittálódott. A rutint,az elismertséget,a tiszteletet nem adják át a megbízólevéllel, azt ki kell érdemelni a mindennapokban, a választók ügyeinek képviseletében végzett munka során….Leszögezném nem az én körzetem képviselője. Rászavazok-e ? Nem tudom. Sok minden függ attól,hogy kik közül lehet választani majd.

 13. edves Lehotai Imre !Tisztelt Olvasók !Az Ön véleményei is (egy) vélemény – amit (csak) ezért el kell(ene) fogadni.Én felnézek Önre, hogy külön tudja választani a Városvezetői feladatokat az Önkormányzati Képviselői feladatoktól.(szerintem szimbiózisban és konszenzusban kell élniük):Én nem kívánom az Ön szerint „dehonesztáló” Polgármesteri feladatokat felemlegetni-azonban egy felelős polgármester igen is részt kell,hogy vállaljon a város „mindennapi” életében.Én nem kívánom méltatni az Ön által még meg sem nevezett,de kellőképpen lenézett Önkormányzati képviselő hölgy helyét/szerepét akár a Város-Önkormányzat-, akár a Választókerülete életében. Aki (akarja) az tudja – attól függetlenül elismeri/nem ismeri.Szerintem Ön minden Nyolcvanasi-lakótelepen élőt alsóbbrendűnek tekint – mondván nem kapcsolódunk be a város életébe.Ön szerint a Nyolcvanasi-lakók érdeke nem egyezik a Város érdekével.ÉN EZT MINDEN ITT LAKÓ NEVÉBEN KIKÉREM MAGUNKNAK!Szerintem fair szavazás még tükrözi(tükrözhette volna) a 29.400 városlakó szavazásra jogosult véleményét – amíg az addig lemaradó 4-k helyezett, 1.5 nap alatt nem kapott nyilvánvalóan támogatottságának köszönhetően annyi szavazatot mint addig 2 hét alatt az összes többi jelölt. Innentől kezdve,már érdektelenné vált a szavazás – hiszen az nyeri meg, aki kellőképpen meg tudta „hekkelni” a rendszert.Ebből számomra az következik, hogy a”többi” szavazóra mint vélemény alkotóra már tulajdonképpen nincs is szükség(mint Ön utal erre) s a Polgármester a Hivatallal majd megold mindent.Ennek a végkifejlete, hogy ekkor már szerintem Polgármesterre sincs szükség…
  Ui.:Bocsánat a személyeskedését, de bizonyára rosszul állította be a helyesírás ellenőrzőjét a hozzászólása írásánál…

 14. Tisztelt Gyöngyösi Lakosok !Matematikai segítség kellene ahhoz nekem;miszerint 1 nap alatt a szavazást vezető még + 1 %-t szerez, a 2-k helyezett pedig nem szerez egyet sem-marad a napok óta stagnáló helyzet.Összességében pedig ma mintegy 500 szavazás történt.
  Nos nagyon össze kell kapni magunkat az utolsó két napban és visszavenni a lemaradt 4 százalékot a vezetőtől.
  SZAVAZNI KELL, HA VALAMIRŐL KI/MEGKÉRTÉK A VÉLEMÉNYEDET – MERT EZUTÁN MÁR NEM BIZTOS ÍGY LESZ!
  Amúgy megtartom azt a véleményemet, hogy ha így is lehet szavazást nyerni – aminek gyakorlatban semmi tétje nincs,csak népszerűséget mér(ne) fel – akkor mi szükség van a 3.5 mrd-ba kerülő Önkormányzati választásokra.A szavazógép/hekkergép eldolgozik a Hivatallal és a Polgármesterrel, míg végül a Polgármester is felesleges lesz és csak a Hivatal dolgozik.(mint az ott dolgozók szerint hibátlanul)

 15. A szavazó/hekker gépezet beindulásával gyakorlatilag semmi remény nem volt arra,hogy más legyen az eredmény.
  El kell fogadni,hogy már megvan a FIDESZ.nek Gyöngyösön az a kb 900 fős bázisa akik mindent megtesznek a Vezérért/Vezetőért – még nyilvánvaló csalással is.
  Azért volt valakinek egy olyan mondása:Nem közvélemény kutatást kell nyerni, hanem szavazást.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét