Kezdőlap Kultúra 5. Jótékonysági Harcművészeti Gála és Kiállítás

5. Jótékonysági Harcművészeti Gála és Kiállítás

1367
0
Mátra Cultural Centre - Barátok Square, [http://www.gyongyos.hu/urban_history/427-history-of-the-town Gyöngyös], Heves County, Hungary}}{{hu|1=[http://www.gyongyok.com/gyongyok GYÖNGYÖK Mátra Művelődési Központ]. [https://www.kozterkep.hu/~/16368/Gyongyos_Gyongyos_1978.html Várostörténeti üvegablak]. Szinte Gábor (festőművész) műve. 1978. Ötven négyzetméteres ólomüveg melyen a város történelméből jelennek meg különböző fontosabb események. Modern. Emberek, állatok, növények és egyéb formák. Üvegmozaik- Magyarország, Heves megye, [http://www.gyongyos.hu/varosunkrol/varostortenet Gyöngyös], Barátok tere

Idén a gyöngyösi harcművészei gála bevételéből Jázminnak, egy 3 éves down-szindrómás kislánynak és családjának fognak segíteni a szervezők.
Jázmin jelenleg édesanyjával és testvérével él, fejlődésére speciális eszközökre van szükség, melynek beszerzése jelenleg a család számára megoldhatatlan problémát jelent. A gála bevételéből ezen speciális fejlesztő eszközözök megvásárlásával szeretnék segíteni Jázminnak, hogy a lehető legteljesebb életet élhesse.

PROGRAM:

Az aulában harcművészeti és szamurájkard kiállítás látogatható az egész nap folyamán.

Az éretékes nyereményeket felvonultató tombola mellett – melynek fődíja egy valódi szamurájkard! – idén is számos harcművészeti stílus képviselteti magát látványos bemutatók keretében.

– Aikikai Aikido
– Bujutsu-Kai Kenshin-Ryú
– Kyokushinkai
– Sambo
– Sumo
– Shirajan Vajramutthi
– Zen Bu Kan Kempo
– Zen Nihon Tai-Jitsu Do

Nagy megtisztelteés számunkra, hogy a rendezvényen fellép Dobos Réka kerekes székes karate világbajnok is.

Mindemellett különleges KIYO KITO TAIKO japán harci dob előadással várunk minden érdeklődőt!

JEGYEK

Belépő: 1300 Ft
Támogatói jegy: 500 Ft

Amennyiben lehetőség nyílik rá, nagyon szívesen fogadnak más anyagi és nem anyagi hozzájárulást is, melyeket ez úton is köszönnek a kis Jázmin nevében!

Forrás: www.facebook.com

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét