Kezdőlap Magyarország Lázár nem akar Orbán következő kormányában benne lenni

Lázár nem akar Orbán következő kormányában benne lenni

712
0

Lázár János péntek reggel a hódmezővásárhelyi Rádió 7-nek adott interjút, melyben világossá tette: a jövőben nem szeretne kormányzati tisztséget vállalni.

Igaz, Lázár János csak hétfőn megy Orbán Viktorhoz, de már most bejelentette a hódmezővásárhelyi Rádió 7-nek adott interjújában, hogy befejezte a munkát a Miniszterelnökség élén.  2014-ben Orbán négy évre kérte fel a Miniszterelnökség vezetésére. “Ezt a munkát elvégeztem, kerek egésznek tekintem” – mondta Lázár, aki elmondása szerint már ősszel jelezte a miniszterelnöknek, hogy a ciklus végén befejezi. A sajtóban is elkezdett terjedni ez a hír, ám Lázár most először mondta ki nyilvánosan, hogy távozik a kormányból.

“A kormányon kívül is van élet, Budapesten kívül is van élet”

mondta Lázár, aki a jövőjével kapcsolatban azt mondta, “a választóimmal való együttműködést szeretném erősíteni, a választókat szeretném meghallgatni”. Úgy véli ugyanis, hogy még sokat kell tanulnia a választóktól, hogy mi a magyar valóság.

Lázár mostani bejelentése azt követően érkezett, hogy Orbán a szokásos péntek reggeli rádióinterjújában azt mondta: ő maga a Miniszterelnökség átalakítását tervezi.

“Inkább az agyközpontját szeretném átalakítani a kormányzásnak, amit miniszterelnökségnek neveznek. Itt más típusú vezetést szeretnék”.

Forrás: www.mfor.hu

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét