Kezdőlap Magyarország ELBOCSÁTÁSOK A HATVANI KÓRHÁZBAN

ELBOCSÁTÁSOK A HATVANI KÓRHÁZBAN

1401
0
Hatvan 2008 Április 15. Érsek Zsolt (balra) hatvani polgármester és Kollányi Gábor (jobbra )a Hospinvest elnöke aláírják a hatvani kórház rekonstrukciójáról szóló eggyüttmûködési szerzõdést

Alábbiakban a hatventolhevesig.hu értesüléseit közöljük:

A miniszterelnök nem a levegőbe beszélt, mikor kifejtette, hogy elégtételt vesz az ellenfelein a választások után. A politikai tisztogatás a hatvani Albert Schweitzer Kórházban kezdődhet, ahol két szakápolónak és egy traumatológus főorvosnak szüntették meg a munkaviszonyát.

Ma délután telefonon közölték az éjszakás szakápolóval, hogy 14:00 órára várják a kórház 8. emeletén. Ez az a része a kórháznak, amely egyes értesülések szerint az elmúlt hónapokban kampányközpontként működött, de ez biztosan csak valami rosszindulatú pletyka. Mindenesetre a nővérke bement, majd megtudta, hogy 40 éves munkaviszonya véget ért. Sírva hagyta el az épületet.

Értesüléseink szerint az elbocsátásokat gazdasági okokkal indokolták, de a munkatársak között viharos gyorsasággal elterjedt, hogy a Facebook-oldalon történt kedveléseket és megosztásokat figyelték, a “politikailag megbízhatatlanoknak” ítélt kollégáktól válnak most meg.

Forrás: www.hatvantolhevesig.hu

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét