Kezdőlap Kék Fény Ez igen! Csak úgy kisétált a boltból a lopott cipőben

Ez igen! Csak úgy kisétált a boltból a lopott cipőben

949
0

Az egri rendőrök a képeken látható férfi azonosításához kérik a lakosság segítségét.

 

Az Egri Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a 10010/498/2018. bűnügyi számon nyomozást folytat lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

Az ismeretlen személy 2018. március 12-én 14 óra és 15 óra között Egerben, a Rákóczi Ferenc utcai áruház egyik üzletéből az áruvédelmi eszköz eltávolítása nélkül eltulajdonított egy pár sportcipőt úgy, hogy a sajátját lecserélte az eltulajdonítani kívánt cipőre, majd kisétált az üzletből.

A rendőrség kéri, hogy aki a képeken látható férfit felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen az Egri Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán, vagy tegyen bejelentést a +36/36-522-111/1182 melléken, az ingyenesen hívható 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, illetve névtelensége megőrzése mellett a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán.

Forrás és kép:Rendőrség

Szerkesztőségünk jelzi, hogyha bárki sértve érzi magát a kép illetve a cikk miatt, esetleg a férfi, aki képen látható úgy gondolja nem ő tette ezt, vagy a cselekményt nem követte el, úgy ne minket keressen az üggyel kapcsolatosan, hanem a Rendőrséget, mert a Police.hu-n megjelent adatokat, fényképeket módosítani nem áll módunkban. A szerkesztőség fenntartja a jogát a tévedésnek, de az információt a közhiteles Rendőrségi közleményre alapítottuk, így a Rendőrhatóság tévedésért felelősséget vállalni nem tudunk. Ennyi. 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét