Gyöngyösön történt: Nem volt jó ötlet rendszámot cserélni

A gyöngyösi járőrök ellenőrzésekor bukott le a férfi.

A Gyöngyösi Rendőrkapitányság járőrei 2018. március 28-án, a város belterületén ellenőrzés alá vontak egy arra közlekedő tehergépjárművet és annak vezetőjét. A helyszínen kiderült, hogy a járműre felszerelt hatósági jelzést egy személyautóra adták ki. A sofőr elismerte, hogy ő szerelte át a rendszámot a másik járműről.

A korábban általunk használt képen található rendszámoknak az ügyhöz semmi köze sincs, a képet internetes keresés közben találtuk. A kèpet a szerző kérésére eltávolítottuk.

A 61 éves férfi ellen egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás a Gyöngyösi Rendőrkapitányságon.

A nyomozó hatóság gyorsított eljárásban folytatta le a büntetőeljárást és a keletkezett iratokat a napokban megküldte az ügyészségnek vádemelési javaslattal.

One thought on “Gyöngyösön történt: Nem volt jó ötlet rendszámot cserélni

 • 2018-04-21 at 00:06
  Permalink

  TIsztelt 3200.hu!
  Kérem, adjon magyarázatot arra, hogyan kerülhetett három autóm rendszáma az önök oldalán egy rendszámhamisításról szóló hír mellé illusztrációként – mMindezt úgy, hogy az autók egyébként mind heves megyeiek (voltak).
  Az oldalról természetesen mentést készítettem, és elvárom, hogy
  – pontos magyarázatot adjanak arra, hogyan történhetett ez;
  – az eredeti írással azonos terjedelemben jelenjen meg helyreigazítás arról, hogy a szóban forgó rendszámoknak nincs közük az ügyhöz
  – a fotót távolítsák el
  – tőlem kérjenek bocsánatot
  – a további hasonló gyakorlattal hagyjanak fel!
  Üdvözlettel:
  Prokop Gábor

  Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük