Kezdőlap Gazdaság 580 milliós támogatásból épül Hort saját ipari parkja

580 milliós támogatásból épül Hort saját ipari parkja

1002
0

Közel 1,4 milliárdnyi fejlesztésnél tart az önkormányzat.

Hort Nagyközség Önkormányzata újabb, eddigi működése során még soha nem látott mértékű pályázatot nyert meg – újságolta nemrég Kerek Oszkár, a falu első embere.

– A TOP-1.1.1-16 számú „Ipari parkok, iparterületek fejlesztése, iparterület kialakítása Horton” című pályázaton 580 millió forintot nyertünk arra, hogy létrehozhassuk Hort első ipari parkját, az M3 Ipari Parkot. Jó lehetőség ez a sikeres pályázat, hogy befektetőket telepítsünk le, növelve ezzel az adóbevételeinket, ami a sajáterős fejlesztések alapvető feltétele, valamint munkahelyeket hozhassunk létre. 

Hort nagyközség tíz számjegyű, összesen 1.348.015.297 forintot nyert eddig pályázati forrásból, tette hozzá Kerek Oszkár, egyben megköszönve a község számára elért fejlesztések terén Szabó Zsolt országgyűlési képviselő, államtitkár segítségét.

– Ez a közel 1.4 milliárd forint értékű fejlesztés példa nélküli Hort történetében. Bízom abban, hogy a sikeres pályázatok jelentős mértékben járulnak hozzá a Horton élő emberek jelenének és jövőjének alakításához – zárta mondandóját Kerek Oszkár.

Forrás: www.hatvanonline.hu

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét