Vörösboros, aszalt szilvás pulykamellfalatok a hétvégére? – Recept

Ez a recept egy remek vendégváró, de nem árt, ha megfelelő időt áznak a borban a szilvák! Kedves Vendégek! Minél többet fürdőznek a szemek, annál jobban érzed majd Te is magad! Persze az alkohol elszáll, de az íze mennyei lesz!

Hozzávalók négy éhes szájhoz:

Elkészítés:

Áztasd be a szilvát a vörösborba, majd csepegtesd le. Sózd, borsozd a hússzeleteket, és vágd 4-4 csíkra. Tégy mindegyikbe egy-egy szilvát, tekerd fel, tűzd meg egy fogpiszkálóval. Melegítsd fel a sütőt 200 fokra. A tepsit béleld ki egy sütőpapírral. Rakd szépen rá a kis tekercseket, majd süsd készre 15 perc alatt. Máris tálald! Mennyei! Jó étvágyat! Ja, és kortyolj hozzá egy kis vörösbort!

Forrás: www.eletforma.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.