Kezdőlap Kultúra A legjobb tíz között van az egri Macok

A legjobb tíz között van az egri Macok

1056
0
Jövőre szeretnének még jobb teljesítményt nyújtani.

Felkerült a legjobb vidéki éttermek TOP 10-es listájára a Macok Bisztro és Borbár is. A Wolkswagen-Dining Guide díjátadóját hétfőn tartották Budapesten, ahova az egri étterem séfje is meghívást kapott. A díszvacsorán kitüntették egyebek között az ország legjobb éttermét, séfjét is.

Macsinka János érdeklődésünkre elmondta, megtisztelő volt ott lenni a rendezvényen, ahol a szakma krémjével is találkozhattak. Hozzátette, nagyon fontos visszajelzés ez üzletüknek, hiszen az anonim tesztelők – akik kóstolják ételeiket – nem szakemberek, hanem ugyanolyan fogyasztók, mint bárki más. Éppen ezért az ő véleményük nagyban tükrözi vendégeikét. Arról is szólt, a Stílusos Vidéki Éttermiség tagjai közül is többen bekerültek a legjobb tízbe, ami külön öröm számukra, s összetartozásukat is erősíti.

A séf elmondda, tavaly sajnos nem kerültek be a legjobb tíz vidéki étterem közé, de idén végre sikerült, s a rangos nyolcadik helyezést tudhatják magukénak. Céljuk, hogy jövőre még magasabb pozíciót érjenek el a rangsorban.

Kép és szöveg forrása: www.heol.hu

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét