Kezdőlap Kék Fény Ecce Omnibus! Íme a Mátraházán kiégett busz!

Ecce Omnibus! Íme a Mátraházán kiégett busz!

872
0
Mátraháza, 2018. február 11. Kiégett autóbusz a 24-es fõúton, Mátraházán 2018. február 11-én. A Kecskemét és Eger között, menetrend szerint közlekedõ autóbuszon hat utas és a vezetõ tartózkodott, mindenki sértetlenül hagyta el a jármûvet. MTI Fotó: Komka Péter

Teljes szélességében lezárták a 24-es főutat Mátraházán, ahol kiégett egy menetrend szerint közlekedő autóbusz – közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője vasárnap az MTI-vel.

Soltész Bálint elmondta: az eddig tisztázatlan okból történt tűzesetben az elsődleges adatok alapján személyi sérülés nem történt.

Mátraháza, 2018. február 11.
Kiégett autóbusz a 24-es fõúton, Mátraházán 2018. február 11-én. A Kecskemét és Eger között, menetrend szerint közlekedõ autóbuszon hat utas és a vezetõ tartózkodott, mindenki sértetlenül hagyta el a jármûvet.
MTI Fotó: Komka Péter

A busz oltásának és műszaki mentésének idejére a főutat a rendőrség teljes szélességében lezárta, kerülni Abasár-Verpelét-Sirok irányába lehet – tette hozzá.

Az MTI úgy tudja, a Kecskemét és Eger között közlekedő autóbuszon 6 utas és a vezető tartózkodott, és mindenki sértetlenül hagyta el a járművet.

Forrás és kép: MTI.hu

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét