Kezdőlap Gazdaság Százmilliós üzemfejlesztés készül Karácsondon

Százmilliós üzemfejlesztés készül Karácsondon

1629
0

GINOP – Ehhez harmincmilliót kapott a pályázó cég.

Gazdaságfejlesztési pályázaton 30 millió forintnyi GINOP-támogatást ért el Karácsondon üzemfejlesztésre az Alumechanik Kft. Ez egy százmilliós fejlesztés harmadára elegendő pénz.

Egy új gyártócsarnok felépítésével ez a telephely is rendelkezni fog azzal az infrastruktúrával, ami a különböző műanyag mixtura granulátumok gyártásához szükséges. A csarnok 500 négyzetméteres lesz alapterületben. A beruházást követően, a szükséges gyártási technológia telepítése után a társaság itt is megkezdheti a granulátumgyártást, különböző, hőre lágyuló műanyag alapanyagok feldolgozását.

Ilyen anyagokból az ipari termékek széles skálája készül, többek között a fröccsöntött technológiával gyártott műanyag alkatrészek is, így a legnagyobb vásárlók a műanyag fröccsöntő üzemek, autó-, és elektronikai alkatrész gyártók lesznek. Az alkalmazni kívánt technológiát a menedzsment ismeri, tatabányi telephelyén alkalmazza is – olvastuk a Széchenyi2020-on.

Az Alumechanik Kft. hagyományos fém-megmunkálási és –alakítási tevékenységét kibővítve 2003-tól vesz részt különböző típusú hulladékok, gyártási selejt termékek újra feldolgozásában, különféle műanyag termékek gyártásában, írja a tatabányai cég honlapja.

Forrás: www.hatvanonline.hu

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét