Kezdőlap Kék Fény Ezt a két férfit keresik a Gyöngyösről lopott szerszámok ügyében

Ezt a két férfit keresik a Gyöngyösről lopott szerszámok ügyében

662
0

A gyöngyösi és a hevesi nyomozók közösen azonosították a gyanúsítottakat.

Most már ellenük elfogató parancs van érvényben

A Gyöngyösi Rendőrkapitányság nyomozást indított ismeretlen tettesek ellen, akik a – jelenlegi adatok alapján – 2017. december 31. és 2018. január 2. között egy gyöngyösi vállalkozás telephelyén az épület rácsos ablakát kifeszítették, majd onnan szerszámgépeket, munkavédelmi ruházatot és kézi szerszámokat tulajdonítottak el.

A nyomozók a Hevesi Rendőrkapitányság rendőreivel közösen házkutatást tartottak 2018. január 14-én egy tarnaörsi házban, ahol az eltulajdonított, nagy értékű szerszámok jelentős részét megtalálták, továbbá orgazdaság bűntett elkövetésének gyanúja miatt hallgatták ki az ott lakó 47 éves férfit.

Információ merült fel arra vonatkozóan, hogy a tarnaörsi férfi a bűncselekményből származó értékeket két gyöngyösoroszi lakostól vásárolta, akik gyanúsíthatók a telephelyen történt lopás elkövetésével.

A nyomozó hatóság azonosította a két férfit, azonban a felkutatásuk eddig nem vezetett eredményre, ezért elfogatóparancsot adtak ki ellenük.

 

Őket keresik

 A rendőrség kéri, hogy aki a képeken szereplő személyek tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Gyöngyösi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán vagy tegyen bejelentést a 06-36/522-111-es, továbbá az ingyenesen hívható 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, illetve névtelensége megőrzése mellett a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán.
Forrás és fotó: Rendőrség
Hírportálunktól távol álljon bárkinek a vélt vagy valós bűnösségének a megfogalmazása, csupán a police.hu hírportálon megjelent felhívást teszi közzé, mindenféle változtatás nélkül.  Az illetők bűnösségéről természetesen a Bíróság a megfelelő eljárás után fog dönteni. 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét