Kezdőlap Kék Fény Mérgezésre gyanakodtak egy noszvaji hotelben

Mérgezésre gyanakodtak egy noszvaji hotelben

1007
0
Klórszag miatt riasztották a tűzoltókat pénteken este a noszvaji Oxigén Hotelhez. A szálloda több vendége is köhögést, szemirritációt tapasztalt, klórmérgezés gyanúja miatt értesítették a hatóságokat.

Nagy Csaba megyei katasztrófavédelmi szóvivő elmondta, egy tűzoltóautó vonult a helyszínre a riasztás követően, érkezésük után azonnal megmérték a hotel levegőjének veszélyes gáz és klórgáz koncentrációját, ám veszélyes értéket nem mértek, ezért nem volt szükség további intézkedésre.

Éliás Kata, a hotel értékesítés- és marketingvezetője elárulta, a szálló egy részén építkezés zajlik, ennek következtében meghibásodott az egyik szellőztető ventilátor, emiatt több klór került a levegőbe, ám az nem haladta meg a megengedett határértéket.

Egy vendég rosszul lett, ezért riasztották az ügyeletet, ám a kiérkező orvosok a vizsgálatot követően nem állapítottak meg mérgezést, nem volt szükség további ellátásra. A hotelt alaposan átszellőztették, mindenki visszatérhetett a szobájába, másnap pedig megjavították az elromlott berendezést is. Azon vendégek számára, akiket az eset kellemetlenül érintett, a szálloda kompenzációt ajánlott fel.

Forrás: www.heol.hu

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét