Kezdőlap Kék Fény Csatornafedlapokat loptak Gyöngyösön, keresik őket a rendőrök

Csatornafedlapokat loptak Gyöngyösön, keresik őket a rendőrök

585
0

Lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettesek ellen a Gyöngyösi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

A rendelkezésre álló adatok alapján ismeretlen személyek idén december 1-én 20 óra és december 2-án 6 óra között Gyöngyösön, a Petőfi Sándor úton több csatorna fedlapot tulajdonítottak el.

Az egyik feltételezett elkövető sötét színű pulóver viselt, melynek a kar részén fehér mintázat található, nadrágja világos színű. Ő egy sötét színű babakocsit tolt, melybe belepakolták a fedlapokat. A másik férfi, világos nadrágot, sötét pulóvert, míg a harmadik társuk fehér kapucnis felsőt és világos nadrágot viselt.

A Gyöngyösi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a fent említett időpontban arra közlekedett, vagy a személyleírás alapján felismeri a férfiakat, tartózkodási helyükkel, továbbá a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06/36-522-111-es telefonszámot, az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számát vagy a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.

Forrás: www.heol.hu

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét