Kezdőlap Magyarország Még lehet nevezni a gyöngyösi tepertősütő versenyre!

Még lehet nevezni a gyöngyösi tepertősütő versenyre!

1153
0

Idén ismét megrendezi a Gyöngyös-Mátra Turisztikai Közhasznú Egyesület a tepertősütő versenyt a Gyöngyösi Advent részeként a Fő téren, december 16-án. Nevezni december 4-ig lehet. A Gyöngyösi Advent egyik kedvelt eleme a tepertősütő verseny, amely 2017-ben december 16-án, 13.00. órától 17.00-ig zajlik majd a Fő téren. A zsűrizés 17.00-17.30 között történik, majd utána következik az eredmény kihirdetése.

A nevezési határidő: 2017. december 4.

A verseny nevezési díja 10.000,- Ft. Ebből 6.000,- Ft kaució, 4.000,- Ft a felszerelés, amely magában foglal kettő sörpadot, egy sörasztalt és egy tűzterelőt, amennyiben erre szükség van. Ezek visszaadásával a kaució árát a nevezők visszakapják. Az indulóknak a versenyhez kapcsolódó költségeket a szervezők átvállalni nem tudják.

Az alábbi feltételek figyelembevétele mellett lehetséges a versenyen való részvétel:

1. A résztvevők tepertő kategóriában nevezhetnek.

o A résztvevőknek a jelzett időpontig kell elkészíteniük az ételt. Aki nem készül el, annak ételét a zsűri nem tudja értékelni. Szintén értékelési szempont, hogy az alapanyagok, csak nyersen érkezhetnek a helyszínre.

o A versenyen indulás alapfeltétele a közegészségügyi szabályok betartása. Ebben döntő szerepet kap az alapanyagok kifogástalan minősége, hűtése, tárolása, a tisztaság, a megfelelő ruházat (sapka, kötény, kesztyű), melyről az indulók maguk gondoskodnak. Az alapanyagokról a helyszínen számla vagy vásárlói blokk bemutatása szükséges.

A résztvevők számára a Fő tér egy része kerül kijelölésre.

2. Nem kapják vissza a kauciót, ha:

o a versenyzők nem jelzik vissza távolmaradásukat 2017. december 8. 15:00 óráig e-mailben a gyongyos@tourinform.hu címre.

o az általuk használt helyen vagy felszerelésben kárt okoznak.

3. DÍJAZÁS:

o Tepertősütő kategória: I., II., III. díjazott kupát nyer és tárgynyereményt.

Legyenek részesei egy jó hangulatú tepertősütő versenynek!

 

Forrás: www.gyongyos.hu

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét