Pánik tört ki a Fideszben Soros nyilatkozata miatt

Ahogy a Sztárklikk is megírta, Soros György a Financial Times című brit lapban hétfő reggel megjelent interjúban elmondta, eddig tartózkodott attól, hogy nyilvánosan kommentálja Orbán Viktor kormányfő támadásait, ám most úgy érzi, meg kell szólalnia, mert félti az általa támogatott civil szervezetek biztonságát.

Ez teljesen új helyzetet jelent, hiszen a Fidesz eddig a pillanatig szabadon mondhatott bármit, büntetlenül moshatta az agyakat, senki nem reagált a vádakra, senki nem védte meg a hazai civil szervezeteket.

A milliárdos mostani megszólalása láthatóan komoly zavart okozott a Fideszben, ugyanis nincsenek hozzászokva, hogy a magyar választók számára kreált démonok (lásd: Brüsszel, Strasbourg stb.) komolyan visszatámadjanak.

Németh Szilárd parlamenti felszólalásában azonnal el is kezdte megint bizonygatni, hogy igenis létezik a Soros-terv, majd Gulyás Gergely sajtótájékoztatón fokozta a fokozhatatlant, és közölte: Soros György frontális támadást indított Magyarország ellen. (Lássuk be, ez inkább szánalmas, mint rémisztő – a szerk.)

A Fidesz frakcióvezetője szerint eddig Soros György csak az általa támogatott szervezeteken, az Európai Parlamenten, brüsszeli szövetségesein és alapítványain keresztül támadta a magyar kormányt és Magyarországot, de most személyesen is beszállt a küzdelembe.

Gulyás azt is hozzátette: Soros György a nemzeti konzultációt támadva vádaskodik, fenyeget és rágalmakat fogalmaz meg.

Nem kell jósnak lenni ahhoz, hogy kijelentsük, az elkövetkezendő napok kormánypárti megnyilvánulásai kizárólag Soros György bűntetteiről fognak szólni. A Fidesz egy emberként támad majd a 87 éves milliárdosra. Dajcstomi a fészbúkon próbál majd valami rémisztően vicceset írni, és várhatóan Orbán Viktor is megerősíti, hogy Magyarországnak hadat üzentek…

Forrás: Sztárklikk
Szerző: Jász Zoltán

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Close