Kezdőlap Kultúra A Metallica is engedélyezte a gyöngyösi fiatalok klipjét

A Metallica is engedélyezte a gyöngyösi fiatalok klipjét

1522
0
A Metallica együttes Nothing Else Matters című balladájából készítettek feldolgozást. A helyi fiatalok videóját közel tizenkétezerszer nézték meg eddig.

A gyöngyösi Berze Nagy János Gimnázium iskolai zenekara egy különleges klipes feldolgozást készített a világhírű Metallica együttes Nothing Else Matters című balladájából. A gyöngyösi fiatalok a Metallica menedzsmentjétől is engedélyt kaptak a videó Youtube-os közzétételére.

Íme a klip:

Kerek Dávid, a zenekar egyik tagja a Hammer Worldnek úgy nyilatkozott, nyolc hónapnyi intézkedés és munka után készülhetett el a klip:

„Körülbelül 8 hónap intézkedés és munka után végre elkészült… őszintén gratulálok a zenekar minden tagjának! Faragó Beni, Csanádi Bálint Bonifác, Várallyay Csenge, Hangyál Péter, Rajhóczki Hunor, Szendrei Péter Dávid, Márkus Gréta, Csanádi Bertold Balambér, Szabó Gergely, Csanádi Liza, Kovács Gergely, Csorba Krisztián, Erdélyi Gabriella és mindazoknak akiket nem tudok megjelölni. 😀

Számunkra is hihetetlen meglepetésként, a Nothing Else Matters (Hetfield & Ulrich) eredeti jogtulajdonosa és a Metallica menedzsmentje jóváhagyta filmünket. Engedélyt kaptunk a YouTube-ra történő határozatlan időre szóló kihelyezésre is (© Creeping Death Music/Universal Music Publ.).

Szeretnénk megköszönni a P58 Recording Studio, Credo Media ( Ber Ger), Sos Henrietta, Tisler Szilvia (Universal Music Publishing Editio Musica, Budapest) munkáját, Kucsik Donát, Varga Hanna, Fajkus Gergő videófelvételeit, és Varga Chris támogatását. Illetve Pitlik Emese tanárnőnek, aki az egészet megálmodta, leszervezte, véghez vitte. Hallgassátok szeretettel, remélem másoknak is örömteli perceket okozunk vele. 🙂 Illetve megosztásoknak is örülnénk!” – Kerek Dávid.

Forrás: www.heol.hu , www.hammerworld.hu

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét