Kezdőlap Gazdaság Megjelent a vidékiek rég várt pályázata: 17 milliárd a tét

Megjelent a vidékiek rég várt pályázata: 17 milliárd a tét

760
0

A pályázati felhívás és a kapcsolódó dokumentumok innen letölthetőek!

A célcsoport a vidéki térségekben működő mikro-, kis- és középvállalkozások, amelyektől a pályázat csak cégen belüli újdonságot vár el. A felhívás olyan eszközök, immateriális javak (szoftver, gyártási licenc vagy know-how) beszerzését támogatja, amelyek a vállalkozásnál nem állnak rendelkezésre és beszerzésük révén új vagy lényegesen módosított termék, szolgáltatás, eljárás jön létre, vagy új, illetve jelentősen módosított eljárás, technológia alkalmazását, piaci bevezetését eredményezi.

kéteurós kézben

Kép:Pixabay

A Felhívás olyan eszközök, immateriális javak beszerzését támogatja, amelyek a támogatást igénylő vállalkozásnál a támogatási kérelem benyújtásakor nem álltak rendelkezésre és beszerzésük révén a támogatást igénylő vállalkozásnál

  • – új vagy lényegesen módosított termék, szolgáltatás, eljárás jön létre, vagy
  • – új vagy lényegesen módosított eljárás, technológia alkalmazására, piaci bevezetésére kerül sor.

Az igényelhető vissza nem térítendő támogatás összege: minimum 5 millió forint, maximum 15 millió forint. A támogatás mértéke maximum 50 százalékos lehet. A támogatási kérelmekről egyszerűsített eljárásrend keretében döntenek majd, benyújtásukra 2017. november 30-ától lesz lehetőség. A projektek megvalósítására rendelkezésre álló időtartam maximum 6 hónap.

Forrás: www.piacesprofit.hu

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét