Kezdőlap Kék Fény Tömegverekedés tört ki a hatvani bíróságon

Tömegverekedés tört ki a hatvani bíróságon

556
0

Az NKM Nemzeti Közművek Zrt. tulajdonában lévő áram- és földgázszolgáltató társaságok, valamint leányvállalataik egységesen, Nemzeti Közművek márkanévvel és egységes arculati megjelenéssel folytatják tevékenységüket – írták közleményükben.

A társaság értékelése szerint azzal, hogy a Nemzeti Közművek tulajdonában lévő cégeknél egységes márkanevet és arculatot vezetnek be, 2015-ös megalakulásuk óta most értek el egy olyan mérföldkövet, amely új szimbóluma a társaságcsoport letisztult, átlátható és országos szintre kiterjesztett működésének. Hiszik, hogy egy ilyen sokrétű, színes cégcsoportnál az egy irányba haladást, a stratégia megvalósításának támogatását ügyfeleik felé egy egységes márkanév, egységes arculat előre viheti. Úgy vélik továbbá, hogy az egységes megjelenés stratégiai célkitűzéseiket támogatva egy lépéssel közelebb viszi őket ahhoz, hogy a lakosság teljes körű, 21. századi otthonszolgáltatójává váljanak – kommentálta a változást az NKM Nemzeti Közművek Zrt. elnök-vezérigazgatója, Kóbor György.

A Nemzeti Közművek cégcsoport több, mint 4,5 millió lakossági és versenypiaci áram- és földgázfogyasztó folyamatos és biztonságos ellátásáról gondoskodik. A Nemzeti Közművek ügyfelei számára a változások elsősorban az ügyfélszolgálatok, az online ügyfélszolgálat, a számlák és a weboldalak arculatában jelennek meg. A társaságcsoport közös weboldalának címe www.nemzetikozmuvek.hu, egyúttal az email címek is megváltoztak.

Forrás: 24.hu

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét