Kezdőlap Gazdaság Karriernap Egerben, ingyenes buszjárattal

Karriernap Egerben, ingyenes buszjárattal

1048
0

Álláskeresők, középiskolások, egyetemisták, pályakezdők és pályamódosítók részére rendez állásbörzét és karriernapot Egerben a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara november 7-én. A rendezvényre Gyöngyösről ingyenes autóbuszjárat indul.

A Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által szervezett állásbörze és karriernap egyik legfontosabb célja, hogy támogassa a munkaadók és munkavállalók könnyebb egymásra találását. Az egésznapos rendezvény egyrészről kiállítás, ahol a Heves megyei munkáltatók saját standjukon lehetőséget kapnak arra, hogy személyesen vehessék fel a kapcsolatot az érdeklődő leendő munkavállalóikkal. Másrészről karriertanácsadás, ahol az előadói sarokban folyamatosan előadások hangzanak majd el álláskeresés, önéletrajzírás, karriertervezés, önmegvalósítás témakörében.

Az egésznapos rendezvény alatt a látogatóknak lehetőségük lesz arra, hogy a helyszínen elkészíthessék fényképes önéletrajzukat, vagy akár próbainterjún is részt vegyenek. Itt következmények nélkül kérdezhetnek a HR-esektől, kérhetnek személyes tanácsot.

A karriernapra várják az álláskeresőkön kívül a GYES-ről visszatérő anyukákat, a középiskolásokat, egyetemistákat, pályakezdőket is, hisz diákmunkával, gyakornoki pozíciókkal és duális képzéssel kapcsolatban is kínálnak lehetőséget a kiállító cégek, a Heves Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztálya továbbképzési lehetőségekről, támogatási programokról is tájékoztatja az érdeklődőket.

A szakmai előadásokon keresztül a látogatók megtudhatják, hogyan készüljenek fel egy állásinterjúra, hogyan írjanak önéletrajzot, hogyan adják el magukat leendő munkavállalójuk részére. A felkészítéssel megelőzhető a bizonytalanság, az interjúk során keletkező feszültség, a próbainterjúk és személyes kapcsolatok révén a leendő munkavállalók önbizalomra tehetnek szert.

További szakmai segítséget nyújtanak az Eger Megyei Jogú Város Foglalkoztatási Paktuma együttműködő szervezetei is.

A rendezvényre a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara ingyenes buszjáratot indít, mellyel az álláskeresők egyszerűen megoldhatják az Egerbe való beutazást és a hazautazást. A buszjáratok természetesen oda-vissza közlekednek. Érkezéstől számított 3 óra múlva indulnak vissza.

Az autóbuszok az alábbi településeket érintik:

1.) Gyöngyös, Abasár, Markaz, Domoszló, Kisnána, Verpelét, Feldebrő, Aldebrő, Tófalu, Kápolna, Kerecsend, Eger

2.) Heves, Tenk, Dormánd, Füzesabony, Maklár, Nagytálya, Andornaktálya, Eger

3.) Pétervására, Mátraballa, Mátraderecske, Recsk, Sirok, Egerbekta, Eger

Regisztráció a felszálláshoz: IDE KATTINTVA

Buszmenetrend:

8.00 óra Gyöngyös, autóbusz-állomás

8.15 óra Abasár, községháza

8.25 óra Markaz, községháza

8.40 óra Domoszló, aut.-vt.

8.55 óra Kisnána, aut.-vt.

9.10 óra Verpelét, aut.-vt.

9.20 óra Feldebrő, községháza

9.30 óra Aldebrő, községháza

9.40 óra Tófalu, kisbolt megállóhely

9.50 Kápolna, aut-vt.

10.00 óra Kerecsend, aut.-vt.

10.30 Eger, Bartók tér 4.

Visszaindulás időpontja: várhatóan 14.00 óra

További információért látogasson el a HKIK oldalára.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét