Kezdőlap Kultúra Ragasszuk tele kedves üzenetekkel Gyöngyöst szombaton!

Ragasszuk tele kedves üzenetekkel Gyöngyöst szombaton!

862
0

Ragasszuk tele Gyöngyöst kedves üzenetekkel!

A szép szó és a kedvesség nem kerül semmibe, mégis mosolyt varázsolhatsz vele mások arcára. Sőt… az egész napját szebbé teheted. A Kolorbár igent mondott Nagy Réka, a Gyöngyösi TV szerkesztőjének megkeresésére, aki javasolta, csatlakozunk mi is a „Ragasszuk tele az országot kedves üzenetekkel” kezdeményezéshez. Több kedvességre és bátorító szóra van szükség. Hát tegyünk érte!
Találkozzunk október 28-án 10 óra és dél között a Kolor Bárban, írjunk inspiráló, bátorító, kedves üzeneteket közösen, amiket a város különböző pontjain kiragaszthatunk! Hozzatok tollat, papírt, celluxot (ezekkel mi is készülünk) és pozitív gondolatokat! Üzeneteidet ragaszd fel cellux segítségével egy üzlet kilincsére, egy padra, vagy egy villanyoszlopra. Lényeg, hogy könnyű legyen megtalálni. A cél, hogy a kedves üzenetek gazdákra találjanak. Így ha olyan gondolatot találsz valahol, amiről úgy érzed, Neked szól, akkor bátran szedd le és tartsd meg.
Hívd meg a barátaidat, oszd meg az eseményt, hogy minél többen csatlakozzanak egy kreatív, inspiráló hétvégéhez. Csaljunk mosolyt mások arcára!

Favebook esemény ITT.

Forrás: www.facebook.com

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét