Kezdőlap Magyarország Gyémántlakodalmát üli egy pár Markazon: hatvan éve jóban-rosszban

Gyémántlakodalmát üli egy pár Markazon: hatvan éve jóban-rosszban

880
0
Szekrényes Sándort és feleségét, Szekrényes Sándorné Bözsike nénit köszöntötték házasságkötésük hatvanadik évfordulója alkalmából a település nyugdíjasklubjának tagjai és az önkormányzat.

Potoczki László, polgármester gratulált a gyémántlakodalomhoz, jó egészséget és a családjuk körében még további sok boldog évet kívánt a párnak. A nyugdíjasklub tagjai vacsorával, tortával és egy csokor virággal kedveskedtek a párnak. Bözsike néni azt mondta, az elmúlt hatvan évben volt jó és rossz is, de kitartottak egymás mellett.

– Mikor fiatalok voltunk, akkor volt a legjobb. Mindketten sokat dolgoztunk, én a tsz-ben, a férjem meg a bányában, de mindenünk meglett. Egy fiunk született, és már két unokánk is van – mesélték az ünnepeltek.

Megtudtuk, a jubiláló házasok több mint két évtizede aktív tagjai a településen működő nyugdíjasklubnak, több rendezvényen és fellépésen is szerepeltek. Bözsike néni tagja volt a daloskörnek, de más közösségi munkában is lehetett rájuk számítani. A gyémántlakodalmon csaknem félszázan ünnepelték őket.

forrás: www.heol.hu

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét