Kezdőlap slide Advent második vasárnapján Tóth Vera, Marót Viki és a Mikulás is ott...

Advent második vasárnapján Tóth Vera, Marót Viki és a Mikulás is ott lesz a Fő téren

186
0

Egyebek mellett ökörsütéssel, valamint Tóth Vera, Marót Viki és a Random Acoustic koncertjével készül a második adventi hétvégre Gyöngyös önkormányzata. Vasárnap, a második gyertya meggyújtása előtt a Mikulás is tiszteletét teszi a Fő téren.

gyongyos

A programok már december 2-án, pénteken elkezdődnek a Fő téren, ahol a Gyöngyösi Advent programsorozata zajlik. A kézműves vásár minden nap várja a látogatókat, így a hét utolsó munkanapján is, amikor 16 órakor egy ökör nyársra húzásával kezdődnek a programok. A 24 órán át készülő különleges csemegét másnap, szombaton 15 órától kóstolhatják meg az ünneplők, akik minden adag megvásárlásával a fogyatékkal élők otthonteremtéséért dolgozó Legyen Mindig Otthonuk Alapítványt támogatják. A pénteki programok között mézeskalács-díszítés is szerepel, majd 17:30-tól a színpadon is megkezdődnek a programok Tóth Vera adventi koncertjével. A népszerű énekesnőt a gyöngyösi Random Acoustic fellépése követi.

Szombaton 14 órától kézműves foglalkozás kezdődik a fűtött Fő téri sátorban, a színpadon pedig már 15:30-tól zajlanak a programok. A Gyöngyösi Játékszín egy zenés mesejátékkal készül, majd Miss Mood lép a közönség elé karácsonyi dalaival. 17 órától Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar, majd 18 órától a Wenk Funkover Band zenél.

Vasárnap maga a Mikulás teszi tiszteletét a Fő téren, akit előbb a Pódium Színház zenés gyermekműsorában tűnik fel, majd személyesen adja át az ajándékokat a gyerekeknek. 17 órától a második gyertyát gyújtjuk meg a város adventi koszorúján a Gyöngyösi Felsővárosi Általános Iskola tanulói közreműködésével. Az imát Révész Jonatán baptista lelkész mondja.

Mindhárom napon ingyenes városnéző kisvonat indul a Fő térről.

 

Forrás: www.gyongyos.hu

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét