Kezdőlap Kék Fény A gyöngyösi rendőrkapitányság sértettek jelentkezését várja!

A gyöngyösi rendőrkapitányság sértettek jelentkezését várja!

726
0
A gyöngyösi rendőrök rablás bűncselekmény gyanúja miatt folytatnak nyomozást.

A Gyöngyösi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 10030/1565/2016. bűnügyi számon nyomozást folytat egy 17 éves gyöngyöspatai fiú ellen rablás elkövetésének gyanúja miatt.

rablo_0

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsított 2016. október 4-én a délutáni órákban a Gyöngyös, Kármán József utcában megállított, majd megfenyegetett egy ott sétáló fiút, hogy adja oda a nála lévő készpénzt, különben bántalmazza. A sértett a fenyegetés hatására átadta a pénzét.

Az egyenruhások beazonosították, majd 2016. október 10-én elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalt.

A rendőrség várja mindazon személyek jelentkezését, akiknek sérelmére Gyöngyösön, az elmúlt időszakban hasonló jellegű bűncselekményt követtek el. Jelentkezését megteheti személyesen a Gyöngyösi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán, vagy írhat az rk.gyongyos@heves.police.hu e-mail címre, továbbá hívhatja a 06/36/522-111/4105-ös melléket, az ingyenesen hívható 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét