Kezdőlap Kultúra Ön szokta hallgatni? Díjat kapott a Kossuth rádió magazin műsora

Ön szokta hallgatni? Díjat kapott a Kossuth rádió magazin műsora

704
0

Ön szokta hallgatni? Díjat kapott a Kossuth rádió magazin műsora

Családbarát Médiáért Díjat kapott a Kossuth Rádió “Vendég a háznál” című műsora. A műsora már korábban is többször vehetett át elismerést a Média a Családért Alapítványtól

A közmédia A Vendég a háznál adásaival folyamatosan segíti a családokat a gyermeknevelés kérdéseiben és a családi kapcsolatok egészsége és boldogsága érdekében. Az adások minden hétköznap 11.32-kor hallhatók a Kossuth Rádióban.

Veress Ágnes idei közönségdíjas műsorának témája a “Láthatatlan munka”, amely azokról szólt, akik a családért dolgoznak, de a háttérben végeznek nélkülözhetetlen munkát.

A Vendég a háznál már a korábbiakban is többször vehette át a Családbarát Médiáért Díjat. Mindjárt a díj első évében Lothringer Éva kapott elismerést, míg Keresztes Ilona 2012-ben közönségdíjas volt a “Levél egy születendő kistestvérhez” című műsorral.
Mohácsi Edit 2014-ben a “Föld sója” című különdíjat vehette át az “Apa, Anya, Emmuska és Lola” c. családi sorozatáért.
el.
A közmédia elkötelezett a család értékének tiszteletben tartása, valamint családi értékek bemutatása mellett, továbbá célja, hogy minőségi tartalmakat nyújtson a család minden tagjának. – tudatta az MTI-vel a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét